artikel

16 november:<BR>Whisky Live Leiden

Horeca

De organisatie van het International Whisky Festival en de deelnemende importeurs nodigt u als vakman graag uit voor de vaksessie op Het Whisky Festival in Leiden zondag 16 november 2008 .

16 november:<BR>Whisky Live Leiden

Gedurende deze twee uur heeft u de gelegenheid om in alle rust met uw leveranciers te communiceren. U bent uitsluitend met andere vakmensen aanwezig en kunt dus, naast het proeven van whisky, met de leveranciers over prijzen, contracten en voorwaarden spreken zonder dat uw klant daarbij aanwezig is. Bezoek aan de vaksessie is gratis en u kunt een toegangskaart(maximaal 2 per bedrijf) bestellen via onze website: www.whiskyfestival.nl/vaksessie Op vertoon van uw visitekaartje en een kopie van de bevestiging die u na uw reservering per e-mail ontvangt, krijgt u uw toegangskaart(en) bij de ingang. Indien u, bij wijze van uitzondering, meer kaarten wenst te ontvangen, dan graag contact opnemen met de organisatie via info@whiskyfestival.nl of telefonisch 071 3313310

Mocht u daarna ook de middagsessie voor het publiek (14.00 – 18.00 uur) mee willen maken, dan kunt u dit doen door een toegangskaart hiervoor te kopen ( € 40, -) via de site www.whiskyfestival.nl of via uw leverancier een genodigde kaart aan te vragen.

Indien u in het bezit bent van een toegangskaart voor de middagsessie(als genodigde of door u zelf betaald), ontvangt u op vertoon van deze kaart bij de balie een polsbandje en kunt u tussen 13.00 en 14.00 uur in de kerk blijven. Kiest u uitsluitend voor de vaksessie dan dient u na 13.00 uur de kerk te verlaten.

Voor verdere informatie over het International Whisky Festival zoals standhouders, whisky’s, locatie, parkeergelegenheid etc. verwijzen wij u naar de website www.whiskyfestival.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels