artikel

<B>16 t/m 17 november:</b><BR>EasyFairs Horeca

Horeca

Aan het begin van 2009 heeft easyFairs Nederland de Horeca Vakbeurs Brabant overgenomen. Op 16 en 17 november 2009 zal deze nieuwste telg, easyFairs HORECA, binnen de easyFairs familie voor het eerst haar deuren openen in de Autotron in Rosmalen.

<B>16 t/m 17 november:</b><BR>EasyFairs Horeca

easyFairs gelooft sterk in zijn jongste telg, maar weet ook dat er meer nodig is dan een gezellig samenkomen van de horecasector alleen. De organisatie streeft naar de gouden combinatie van gezelligheid en business op één vakbeurs. ‘We moeten terug naar de essentie, naar tijds- en kostenefficiënt deelnemen en naar het generen van business op twee of drie dagen. Want uw beursdeelname draait nog steeds om zaken done, contacten leggen en uw ROI’, aldus Bas van Gent, van easyFairs Netherlands BV.

Gedurende twee dagen staat de Autotron in Rosmalen in het teken van eten, drinken, recreatie, leisure & catering. easyFairs HORECA speelt in op innovaties, wet-en regelgeving en actuele topics binnen de horeca en aanverwante bedrijven.

De toegang is gratis en enkel voor professionele bezoekers. Studenten worden niet toegelaten.

Meer informatie op www.easyfairs.com

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels