artikel

<B>22 en 23 januari</b><BR>Meld u nu aan voor de I amsterdam MICExperience 2009!

Horeca

Speciaal voor nationale en internationale meetingplanners organiseert
Amsterdam Toerisme & Congres Bureau op 22 en 23 januari 2009 de I amsterdam MICExperience. Dit tweedaagse evenement belooft weer uniek te worden met veel netwerkmomenten waarbij metropool Amsterdam zich graag aan u presenteert als dé ideale bestemming voor uw toekomstige congres of bijeenkomst!

<B>22 en 23 januari</b><BR>Meld u nu aan voor de I amsterdam MICExperience 2009!

Het programma bestaat de eerste dag uit Site Inspections waarbij verschillende hotels en congreslocaties worden bezocht. ’s Avonds zijn er volop netwerkmogelijkheden tijdens een informeel diner op het schip OCEANDIVA Original. In Het Muziektheater volgt de tweede dag een ‘Netwerk Carrousel’ bestaande uit één-op-één gesprekken met het Amsterdamse bedrijfsleven. Het evenement wordt op feestelijke wijze afgesloten in Hotel Okura Amsterdam. Het themajaar ‘Amsterdam Art City’ loopt als rode draad door het gehele programma.

Heeft u interesse in deelname aan de I amsterdam MICExperience 2009? Ga naar Micexperience_register om de uitnodiging te bekijken en ute registreren (vergeet hierbij niet het geluid van uw computer aan te zetten).

Vervolgens ontvangt u een bericht van Amsterdam Toerisme & Congres Bureau.

U kunt ook terecht op www.amsterdamcongress.nl Binnenkort zal de volledige programmering op de website worden gepubliceerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels