artikel

22 september<BR>Wild & Najaarsdag

Horeca

Op maandag 22 september organiseert Hanos Apeldoorn haar jaarlijkse Wild & Najaarsdag op de Veluwe. Er is een bomvol programma met veel vakkundige informatie, innovaties, tastings en productpresentaties.

22 september<BR>Wild & Najaarsdag

Hanos Culinaire Kooktheater

Een professionale show onder leiding van tv-ster Sabine Goethals, met toonaangevende chefs uit het hele land.

Hoe verwerken sterrenkoks wild & gevogelte in hun keuken?

Kom luisteren, kijken en proeven met onder andere:

  • Onno Kokmeijer, restaurant Ciel Bleu, Amsterdam, 2 Michelinsterren
  • Jacob Jan Boerma, restaurant De Leest, Vaassen, 2 Michelinsterren
  • Mario Ridder, restaurant De Zwethheul, Schipluiden, 2 Michelinsterren
  • Margot Reuten, restaurant Da Vinci, Maasbracht, 1 Michelinster
  • Erik van Loo, restaurant Parkheuvel, Rotterdam, 1 Michelinster
  • Jonnie Boer, restaurant De Librije, Zwolle, 3 Michelinsterren
    • Cook & Chemist

      Het kooktheater wordt geopend door de Cook & Chemist. Zij houden de presentatie ‘De beste bereidingstechniek voor gevogelte’.

      Edwin Raben

      Topsommelier Edwin Raben, van Hotel Gastronomique De Echoput, voorziet de sterrengerechten van het juiste glas wijn en motiveert waarom. Hierdoor kunt u de optimale smaakbeleving zelf eens ondergaan.

      Cocktails zijn weer van deze tijd

      The Fabulous Shaker Boys laten zien hoe u snel, trendy en smaakvol cocktails maakt. Geheel in stijl presenteren ze dit jaar sherrycocktails.

      Meer info:www.hanos.nl