artikel

24 t/m 28 januari<BR>Sirha

Horeca

Sirha 2009, mondiale ontmoetingsplaats voor de culinaire wereld en Internationaal Salon voor Restaurants, Hotels en Voeding, vindt plaats van 24 tot 28 januari 2009 in Eurexpo Lyon in Frankrijk.

24 t/m 28 januari<BR>Sirha

Het WK Patisserie bestaat dit jaar twintig jaar. Voor de gelegenheid is er een regel veranderd: de winnaar van de vorige editie wordt niet meer uitgesloten van deelname aan de volgende. Japan is dus weer in de running. Om ook nieuwe landen aan te trekken in de finale, zullen deelnemers van de International Dessert Award en de Asian Pastry Cup eveneens verwelkomd worden. Voor de tweede keer vindt ook het WK Brood plaats. Vorig jaar werd dit gewonnen door Italië, met Zwitserland en Frankrijk op de tweede en derde plaats. Zuid-Korea won toen de Special Nutrition and Health prijs.

Meer info op: www.sirha.com

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels