artikel

<!-- April 2003-->

Horeca

April 1-apr 1 April feest te Brielle 2-apr Zeeduivel zeer goed verkrijgbaar t/m sept.(productinfo en recepten) 3-apr Volle rabarber van de koude grond t/m juni. TIP: verwerk rabarber in desserts (meer info) 4-apr 5-apr Kom in de kas, tuinders stellen hun kasdeuren open t/m 6 apr. 6-apr Roodbaars zeer goed verkrijgbaar t/m dec. (productinfo en […]

April
1-apr 1 April feest te Brielle
2-apr Zeeduivel zeer goed verkrijgbaar
t/m sept.(productinfo en recepten)
3-apr Volle rabarber van de koude grond
t/m juni. TIP: verwerk rabarber in desserts (meer info)
4-apr
5-apr Kom in de kas, tuinders stellen hun kasdeuren open t/m 6 apr.
6-apr Roodbaars zeer goed verkrijgbaar
t/m dec. (productinfo en recepten)
7-apr
8-apr Anuga Food Tec te Keulen t/m 11 apr.
9-apr
10-apr
11-apr
12-apr Nationaal museumweekend
t/m 14 apr.
TIP: zoek samenwerking met een lokaal museum
13-apr
14-apr
15-apr
16-apr
17-apr Secretaressedag
TIP: bedenk een verwen- arrangement in uw hotel (meer info)
Begin aspergeseizoen
TIP: maak aspergekroketjes (meer info)
18-apr
19-apr Paaspop 6/m 20 apr. te Schijndel
20-apr 1e Paasdag
TIP: paasbrood verrassend anders (meer info)
21-apr 2e Paasdag
TIP: bereid bijzondere eigerechten (meer info)
22-apr
23-apr Eerste ‘vette’ scholvis weer verkrijgbaar
TIP: makkelijk te bereiden en mee te variëren (meer info)
24-apr
25-apr
26-apr
27-apr Verjaardag prins Willem-Alexander
TIP: organiseer een Nederlandse karaoke-avond (meer info)
28-apr Lentebeurs t/m 4 mei te Maastricht
TIP: kook hier met topkoks (meer info)
29-apr Koninginnenacht TIP: organiseer een
Beatrix look-a-like contest
30-apr Koninginnedag
TIP: regel een fietsversierwedstrijd voor kinderen (meer info)