artikel

3-4 november<BR>Jubileumfeest KHN

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland viert dit jaar haar 125-jarig jubileum met als thema ‘125-jaar gastvrijheid’. De festiviteiten vinden plaats op 3 en 4 november op drie locaties in Amsterdam.

3-4 november<BR>Jubileumfeest KHN

Leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen deelnemen aan de volgende onderdelen:

» Odeon op maandag 3 november. Niet zomaar een inloopavond, maar een echt Amsterdams feest om alvast in de stemming de komen voor het jubileumcongres en The Party of the Year in Escape.

» De officiële jubileumviering (4 november) in de Nieuwe Kerk op de Dam is vanwege het officiële karakter en grote belangstelling alleen toegankelijk voor genodigden.

» Jubileumcongres

Op dinsdag 4 november vindt ’s middags het jubileumcongres plaats eveneens in de prachtige ambiance van de Nieuwe Kerk op de Dam. Een regulier congres maar wel met extra feestelijke elementen. Alle bestuurders én leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

» Lunch

Zowel de deelnemers aan het congres als de deelnemers aan de officiële jubileumbijeenkomst wordt in de Nieuwe Kerk een lunch aangeboden.

» The Party of the Year

Voor the party of the year wordt iedereen in feestelijke kleding (black tie wordt op prijs gesteld) verwacht in Escape aan het Rembrandtplein.The party of the year in Escape op het Rembrandtplein sluit de jubileumfestiviteiten af. Ook hier voor elck wat wils van rustige muziek tot lekkere Hollandse meezingers of helemaal uit je dak gaan in de disco.

Inschrijven/Hotels

U kunt zich inschrijven via het registratieformulier. Uw hotelovernachting kunt u rechtstreeks bij de ‘geselecteerde’ hotels boeken met vermelding van de speciale code voor Koninklijk Horeca Nederland.U vindt meer informatie over het Jubileumcongres op de website van Koninklijk Horeca Nederland. Leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen zich aanmelden voor deelname middels het registratieformulier.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels