artikel

<B>30 september t/m 2 oktober:</b><BR>Euro Attractions Show

Horeca

De jaarlijkse beurs voor de Europese attractieparken-branche, de Euro Attractions Show (EAS), zal dit jaar in Nederland plaatsvinden. In het Amsterdamse RAI Convention Centre zullen van 30 september tot en met 2 oktober de nieuwste ontwikkelingen voor parken en andere grote publieksevenementen te zien zijn, maar ook besproken worden.

<B>30 september t/m 2 oktober:</b><BR>Euro Attractions Show

Beursvloer vol nieuwigheden

Meer dan 200 bedrijven zullen op de beursvloer hun nieuwste producten aanprijzen. Het aanbod zal uiteenlopen van toegangs- en informatiesystemen tot achtbanen, van show- en filmapparatuur tot bewegende poppen en van drankautomaten tot virtual reality-spellen. Dankzij de goede verbindingen met andere Europese landen zullen dit jaar zo’n 8.000 bezoekers uit meer dan 65 landen in Amsterdam verwacht worden.

Educatie-programma

NIeuwe ontwikkelingen in de branche zullen niet alleen op de beursvloer te zien zijn, maar ook in verschillende seminars besproken worden. Zo is er een educatie-programma voor jonge managers en zullen de laatste marketing en veiligheidsaspecten door vertegenwoordigers van vooraanstaande parken en organisaties gepresenteerd worden. Ook zijn er deze dagen verschillende netwerk-event.

Praktisch informatie

De Euro Attractions Show vindt plaats van 30 september tot en met 2 oktober 2009. De beurs is op woensdag en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag is de beurs van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Meer informatie en inschrijven kan via de website van de International Association of Amusements Parks and Attractions (IAAPA): www.IAAPA.org/EAS

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels