artikel

31 maart tot en met 1 april<BR>Venuez 2009

Horeca

De zesde editie van het VENUEZ Hospitality & Style Event 2009 staat voor de deur! De Amsterdam Convention Factory is op 31 maart en 1 april 2009 wederom het toneel van dit jaarlijkse hospitality hoogtepunt. VENUEZ 09 staat in het teken van transparantie met een sterke focus op inhoud, kennis, interieur en design.

31 maart tot en met 1 april<BR>Venuez 2009

MINIBAR

Dit jaar introduceert VENUEZ de Minibar. Hier worden (recent gelanceerde) beverage brands gepresenteerd. Laat je verrassen door het diverse aanbod!

DESIGNER ALLEY

Inspirerend design en gedegen ontwerpadvies kan dit jaar worden verkregen in de Designer Alley. In deze creatieve steeg presenteren zowel bekende als nieuwe ontwerpers zich op verschillende manieren aan het publiek dat op zoek is naar nieuwe invalshoeken voor interieur en design. Waag je in deze steeg en kom er vol inspiratie weer uit!

SATELLIET DESIGN CHALLENGE

Shake on Suite, het winnende barconcept van de Satelliet Design Challenge is daadwerkelijk uitgevoerd. Bezoekers worden verleid tot een heerlijk drankje, compleet met show in dit verrassende cocktailconcept.

I LOUNGE INSIDE

Gielissen Interiors & Exhibitions ontwikkelde de I LOUNGE INSIDE. Deze primeur op het gebied van rookoplossing voor de horeca wordt gelanceerd op VENUEZ 09 en is te vinden en te gebruiken op een eigen platform.

BELUGA NXT DOOR MEETS OESTERMEISJE

Naast het gebruikelijke restaurant op de eerste verdieping, heeft VENUEZ dit jaar een culinaire primeur. In samenwerking met Beluga Nxt Door uit Maastricht, Het Oestermeisje en Nijboer Interieur & Design is een VENUEZ 09-restaurant gerealiseerd. Hier kan de bezoeker terecht voor een luxueuze lunch met een glas champagne in een bijpassende omgeving.

BEZOEKEN

Bezoekers van VENUEZ 09 kunnen zich voor € 10 online registreren via www.venuez.nl. Zij ontvangen dan een barcode die persoonsgebonden is en als toegangsbewijs geldt. Zonder voorregistratie betaalt u aan de deur € 40 entree.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels