artikel

6 voorbeelden om eindeloos te variëren

Horeca

Roerbak ‘Toscane’ met pasta (tricolore), gekruide aardappelschijfjes of op een Italiaanse bol. Roerbak ‘Toscane': reepjes kip met spaghettisaus culinair, ruccola sla, garnituur van uit en paprikablokjes Roerbak Oosters op broodjes of met rijst. Overige ingrediënten: taugé, reepjes kip met Chinese saus Culinair, ananas. Broodje afgarneren met lollo rosso en komkommer. Roerbak New York op een […]

Roerbak ‘Toscane’ met pasta (tricolore), gekruide aardappelschijfjes of op een Italiaanse bol. Roerbak ‘Toscane': reepjes kip met spaghettisaus culinair, ruccola sla, garnituur van uit en paprikablokjes
Roerbak Oosters op broodjes of met rijst. Overige ingrediënten: taugé, reepjes kip met Chinese saus Culinair, ananas. Broodje afgarneren met lollo rosso en komkommer.
Roerbak New York op een bagel of met gekruide aardappelpartjes. Verder met ijsbergsla, tomaat, reepjes rundvlees met Mac Mahonsaus.
Roerbak Provençaal met frites. Ingrediënten: reepjes varkens-
vlees, paprika, uien met Wyko Provençaalse saus. Kruid de frites met Bourgignon melange.Garneer het geheel af met sla, tomaat en komkommer.
Roerbak India op broodjes of met gekruide aardappelschijfjes, ijsbergsla, komkommer, yoghurtsaus, reepjes kip en kerry-amandelsaus.
Roerbak Stroganoff met frites of op een pistolet. Overige ingrediënten: sla, paprikareepjes, reepjes rundvlees met Stroganoffsaus culinair en gebakken champignons en paprika.