artikel

<B>8 t/m 9 april:</b> Event 2009

Horeca

30 meter doorsnee, 15 meter hoog, 360° HD projectie… event 09 presenteert de Europese primeur van een spectaculair totaalconcept in een immense dome. In samenwerking met Office Broomer en Story Sound creëert event 09 een unieke evaring; live communicatie met een fontein in de hoofdrol in een sereen, surrealistisch landschap in hartje Utrecht.

<B>8 t/m 9 april:</b> Event 2009

Al 10 jaar wordt de bezoeker van event verrast door een spectaculaire, innovatieve entree. Dit jaar ervaren de ruim 12.000 bezoekers een Custom Made omgeving die zich continu aanpast en meerdere zintuigen gelijktijdig prikkelt.

Meer dan 200 standhouders in hal 7 vormen het hart van de beurs; van concept tot facilitaire voorzieningen, van digitale media tot locatie. De uitgebreide programmering van ruim 40 sessies en bijeenkomsten voorziet in de behoefte aan inhoudelijke informatie op het gebied van onder andere vergaderen, congressen, digitale toepassingen en hospitality.

event 09 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 april in Jaarbeurs Utrecht en is op beide dagen geopend van 11.00 – 19.00 uur.

Meer beursinformatie op www.event.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels