artikel

Alexander Louzada: Van de Sloot op de Wal

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Brioche brood 10 st. 0,40/st. 4,00
Radiccio sla 1 st. 2,45 2,45
Graskarper 1 st. 6,75/st. 6,75
Peper 30 gr. 2,20/kg 0,07
Zout 30 gr. 1,20/kg 0,04
Zuring 100 gr. 2,20/kg 0,22
Creme fraiche 100 gr. 2,75/kg 0,28
Bieslook 10 gr. 2,75/kg 0,03
Olie 3 cl. 7,0/cl. 0,02
Rode wijnazijn 1 cl. 4,70/l 0,00
Eidooier 1 gr. 14,0/kg 0,01
——-
Subtotaal: 13,89

Personeelskosten

5,47

Benodigde tijd voor 10 broodjes: 16 minuten

Totaalprijs 19,36
Totaalprijs per broodje 1,94
Verkoopprijs per broodje 5,95

Bereidingswijze:

-
Besmeer het briochebrood met een serehcréme.

- Bedek het brood vervolgens met raddiciosla.

- Leg de gegrilde graskarper erop.

- Voeg peper en zout naar smaak toe.

- Garneer het brood met licht gefrituurde rode zuring.


Benodigde apparatuur:

Kachel.