artikel

Algemene informatie Horecava 2006

Horeca

DatumMaandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2007. OpeningstijdenDagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur. LocatieHorecava 2007 vindt plaats in Amsterdam RAI en is alleen toegankelijke voor vakbezoekers. WineprofessionalMaandag 8 tot en met woensdag 10 januari 2007.Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. RoutebeschrijvingenPer tram en busVanaf NS-station Amsterdam CS Iedere tien minuten […]

horecavaDatum
Maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2007.

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie
Horecava 2007 vindt plaats in Amsterdam RAI en is alleen toegankelijke voor vakbezoekers.

Wineprofessional
Maandag 8 tot en met woensdag 10 januari 2007.
Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Routebeschrijvingen
Per tram en bus
Vanaf NS-station Amsterdam CS

 • Iedere tien minuten rijdt tram 4 tussen het centrum van Amsterdam en Amsterdam RAI
 • Vanaf NS-station Amsterdam Amstel

 • kunt u Amsterdam RAI bereiken met metrolijn 52 (halte NS-station Amsterdam RAI) of bus 15 (halte Europaplein)
 • Vanaf NS-station Amsterdam Duivendrecht

 • stoptrein richting Schiphol (halte NS-station Amsterdam RAI) of sneltram 50 en 51 (halte NS-station Amsterdam RAI)
 • Per trein
  NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van het RAI-gebouw. Dit station heeft een regelmatige verbinding met NS-station Amsterdam-Duivendrecht en NS-station Schiphol, die zich aangesloten op het internationale intercitynet.

  Auto
  Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI parkeergarages en terreinen. De RAI ligt direct aan de ringweg.

  Parkeergarages
  Voor parkeren in de RAI garages en op de terreinen rond het RAI-gebouw geldt een tarief van €12,- per keer. Bij betaling via één van de automaten in de garage, op het parkeerterrein of bij de entree, ontvangt u een uitrijkaart.

  Registeren
  Alleen vakbezoekers krijgen toegang tot de Horecava. Voorregistratie via internet is daarbij noodzakelijk. Wie een uitnodiging van de Horecava of van een exposant ontvangt, kan met een persoonlijke code zijn toegangsbadge aanvragen. Omdat de badge dan vooraf per e-mail wordt toegestuurd, kan de bezoeker rechtstreeks de beursvloer op.

  Met Misset Horeca korting naar Horecava 2007
  Koop nu online uw toegangsbewijs en profiteer van €20,- voordeel. Met dit aanbod van Misset Horeca i.s.m. Horecava betaalt u slechts €25,- in plaats van €45,-. Ga naar www.kortingskaart.nl en vul de volgende code in: HV5844.

  Wine Professional kent een eigen toegangsregeling, los van de Horecava. Meer informatie is te vinden op www.thewinesite.nl.

  Reageer op dit artikel
  Lees voordat u gaat reageren de spelregels