artikel

Alle dossiers op een rij

Horeca

Bier Vergroot uw vakmanschap met bier met de nieuwe modules en tips in ‘Alles over…Bier’. Leer in acht stappen een vakkundig een biertje tappen en kijk wat de ideale schenktemperatuur en het juiste bierglas is. Ga hier naar het dossier>> Bittergarnituur, snacks en frites De tijd dat alleen een gefrituurde bitterbal of een kaal blokje […]

Bier

Vergroot uw vakmanschap met bier met de nieuwe modules en tips in ‘Alles over…Bier’. Leer in acht stappen een vakkundig een biertje tappen en kijk wat de ideale schenktemperatuur en het juiste bierglas is.

Bittergarnituur, snacks en frites

De tijd dat alleen een gefrituurde bitterbal of een kaal blokje kaas de dienst uitmaakt in borrelhapjesland, is voorbij. Hippe, luxe en bijzondere hapjes staan op de kaart. De gast wenst meer variaties en kwaliteit.

Cocktails

In ‘Alles over… Cocktails’ leest u alles wat u weten moet over Cocktails. We geven u uitleg over bereidingswijzes, glaskeuzes, de gebruikte tools en natuurlijk een bonte verzameling Cocktailrecepten.

Convenience

‘Alles over… Convenience’ geeft talloze ideeën over hoe u gemaksproducten naar uw eigen hand kunt zetten, voorbeelden uit de klassieke keuken, productinformatie en een kostprijsberekening.

Conveniencepanel

Een onafhankelijk proefpanel van Misset Horeca test jaarlijks veelgebruikte gemaksproducten. Gebruik die kennis. Dan kiest u meteen het juiste concept.

Dranken

Alle informatie over dranken is nu gebundeld in één dossier: ‘Alles over… Dranken’. Wilt u meer weten over likeuren en gedistilleerde dranken of bent u op zoek naar allerhande tips? In het drankendossier vindt u het allemaal.

Formules en Adressenbank

Zibb.nl/horeca verzamelde voor u de meeste horecaformules gerangschikt in een handig overzicht naar rubriek. Duidelijk en puntsgewijs krijgt u onder meer de adresgegevens, de activiteiten en de franchisevoorwaarden van iedere formule.

Horeca Kalender

Geef uw organisatie een innovatief karakter door bijzondere acties te houden bij speciale activiteiten. Haal een optimaal rendement uit seizoensproducten, feestdagen en evenementen.

IJs

Maak nog meer winst op ijs met sauzen en verrassende creaties. ‘Alles over …IJs’ geeft u ideeën voor softijsvariaties. Een smakentabel en beroemde coupes geven u suggesties voor nieuwe creaties met kostprijsberekeningen en adviesprijzen.

In & Exterieur

De redactie van Zibb.nl/horeca heeft het productdossier ‘Alles over… In- en exterieur’ vernieuwd. Aangepast op de hedendaagse trends en voorzien van nog meer tips en adviezen. Het dossier biedt u handvaten om uw interieurbudget nog beter te benutten.

Kassasystemen

Benut de mogelijkheden van uw kassa en verbeter zo uw rendement. Want uw kassa kan veel meer dan alleen omzet weergeven. Verdiep u in de mogelijk-heden, nog voordat u een kassa aanschaft, en haal er zo het maximale uit.

Keukenapparatuur

In ‘Alles over… Keukenapparatuur’ vindt u veel tips en een uitgebreid overzicht van apparatuur voor de warme keuken, de koude keuken en de afwasruimte.

Koffie en thee

Alles over… Koffie & Thee’ is geactualiseerd. Naast actuele cijfers is het productdossier overzichtelijker. Dit vanwege de verhelderende hoofdstukindeling. Daar komt bij dat het dossier binnenkort een beslissingsboom bevat.

Onroerend Goed

Versnel het koop- en verkooptraject, vraag de juiste waarde voor uw pand en tips om de financiering rond te krijgen. Dat en nog veel meer leest u in ‘Alles over… Onroerend goed’.

Personeel

Het personeelsdossier op Zibb.nl/horeca is geactualiseerd. Met de ververste informatie kunt u een nog beter personeelsbeleid voeren. Want personeel is een kostbaar goed. Ze kunnen uw zaak maken of breken.

Topkoksdatabank

Topkoks leren van elkaar. En iedere kok wil wel van topkoks leren. Daarom is deze topkokbank een bron van inspiratie. Meer dan veertig toppers uit het vak geven hun mooiste ‘signature dishes’ prijs.
Leer van elkaar…

Vlees

In bijna iedere eetgelegenheid, van restaurant tot snackbar, staat het op de kaart: vlees. En veelal als hoofdcomponent van de maaltijd. In dit dossier alle informatie die u nodig heeft over de belangrijkste vleessoorten die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Wijnpanel

Met een goed wijnadvies verkoopt u gemakkelijker een tweede fles wijn. Uw gast weet immers dat hij op uw oordeel kan vertrouwen. Het wijndossier op www.zibb.nl/horeca helpt u daarbij. Kies uw eigen invalshoek en lees wat onafhankelijke experts over de wijnen zeggen.