artikel

Anastasiou Menu

Horeca

Frituur een Gringo (Mabos Snacks) en zes röstirounds. Verspreid de röstirounds over een bord en beleg deze met drie plakjes dun gesneden fêtakaas en de Gringo. Hierop 25 gram witte koolsalade, 40 gram tzazikisaus, chilisaus, rode uiringen en een toefje peterselie. Garneren met Griekse boeren-salade. Als toetje een luchtig moussedessert. Inkoopprijs: €2,60 Verkoopprijs: €6,55

Anastasiou Menu

Frituur een Gringo (Mabos Snacks) en zes röstirounds. Verspreid de röstirounds over een bord en beleg deze met drie plakjes dun gesneden fêtakaas en de Gringo. Hierop 25 gram witte koolsalade, 40 gram tzazikisaus, chilisaus, rode uiringen en een toefje peterselie. Garneren met Griekse boeren-salade. Als toetje een luchtig moussedessert.

Inkoopprijs: €2,60

Verkoopprijs: €6,55