artikel

Ardy van Hulst: Focaccia Valentino

Horeca

Per Tutti, Schiphol

Ardy van Hulst: Focaccia Valentino

Ingrediënt/product Aantal stuks/ aantal gram Aantal Calorieën per broodje Stuksprijs Kostprijs
Focaccia 10 200 €0,38 €3,78
Zoutsticks 2,5 0 €0,01 €0,02
Pepersticks 2,5 1 €0,01 €0,02
Rucola 150 2 €7,00 €1,05
Pata Negra 300 70 €60,00 €18,00
Old Amsterdam 200 81 €11,50 €2,30
Mascarpone 275 93 €4,75 €1,32
Sud’n sol 111 30 €14,66 €1,63
Tagianesco Olijf 56 6 €16,60 €0,93
Sjalotje 28 1 €2,45 €0,07
Olijfolie 28 27 €2,33 €0,07
<B>Totaalprijs </b> €29,18
<B>Inkoopprijs per broodje</b> €2,92
<B>Verkoopprijs per broodje</B> €9,95

Bereidingswijze:

Snijd de sud ‘n sol tomaten, tagianesco olijven en het sjalotje klein en meng het geheel met mascarpone en olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Halveer de broodjes, beleg ze met rucola, Pata Negra, Old Amsterdam en de bovengenoemde tapenade.