artikel

Bedrijven onder de loep in Misset Horeca

Horeca

Kijk mee in de boeken van een horecaonderneming en volg het bedrijf in zijn dagelijkse doen en laten. In De Balans geven horecabedrijven openheid van zaken.

In 1998 startte vakblad Misset Horeca met De Balans, een zakenfeuilleton waarin de redactie een horecaonderneming in goede en slechte tijden volgt. Aan de orde komen alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap: van belastingaangifte tot personeelsbeleid en van vergunningen tot winst- en verliesrekeningen. Samen met de ondernemer(s) wordt in tien afleveringen de balans opgemaakt.

In dit dossier vindt u twee series van bedrijven die eerder de hoofdrol hebben gespeeld in De Balans. In de eerste serie geven Jan Willem Mans en Hans Eitler van restaurant Bon Ton in Amsterdam openheid van zaken. Irish pub John Mullins van Max Massen in Maastricht staat in de tweede serie centraal. De derde serie, met Hilde van der Stoel van De Boemel in Enschede, is onlangs in Misset Horeca van start gegaan. In de derde serie leest u de actuele ontwikkelingen van De Boemel.

Balans serie 1

Balans serie 2

Balans serie 3

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels