artikel

Bier aan tafel

Horeca

Bij veel koks heerst koudwatervrees als het gaat om koken met bier. Terwijl er juist zoveel mogelijkheden zijn. Chef-kok Bart de Bree leeft zich uit met zes bieren.

Bier aan tafel

Bij veel koks heerst koudwatervrees als het gaat om koken met bier. Terwijl er juist zoveel mogelijkheden zijn. Bij de Hostellerie Schuddebeurs in het gelijknamige Zeeuwse plaatsje leefde chef-kok Bart de Bree zich met succes uit met zes geselecteerde bieren..

Bier-spijscombinaties:
<a href=”http://www.missethoreca.nl/dossier/asp/portal/2/sctr/14/dossier/170/hoofdstuk/5/sortering/False/artikel/1187464/index.html”><strong>» Bier-spijscombinatie met Dubbel abdijbier</strong></a>
<a href=”http://www.missethoreca.nl/dossier/asp/portal/2/sctr/14/dossier/170/hoofdstuk/5/sortering/False/artikel/1187468/index.html”><strong>» Bier-spijscombinatie met Grolsch Weizen</strong></a>
<a href=”http://www.missethoreca.nl/dossier/asp/portal/2/sctr/14/dossier/170/hoofdstuk/5/sortering/False/artikel/1187526/index.html”><strong>» Bier-spijscombinatie met Lamme Goedzak</strong></a>
<a href=”http://www.missethoreca.nl/dossier/asp/portal/2/sctr/14/dossier/170/hoofdstuk/5/sortering/False/artikel/1187535/index.html”><strong>» Bier-spijscombinatie met Gouden Carolus Trippel</strong></a>
<a href=”http://www.missethoreca.nl/dossier/asp/portal/2/sctr/14/dossier/170/hoofdstuk/5/sortering/False/artikel/1187538/index.html”><strong>» Bier-spijscombinatie met Dobbele Java</strong></a>
<a href=”http://www.missethoreca.nl/dossier/asp/portal/2/sctr/14/dossier/170/hoofdstuk/5/sortering/False/artikel/1187548/index.html”><strong>» Bier-spijscombinatie met Urthel</strong></a>