artikel

Brent Folkerts: Anne Boot

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Spies pangarol met zalm 3 stuks 1,50 4,50
Citroen 0,50 0,81 0,41
Dillesaus 150 ml 4,00 0,60
Rauwkost 150 ml 5,50 0,83
Curry chips 525 gr 2,50 1,31
Cherry tomaten 30 gr 6,60 0,20
Takje veldsla 30 gr 4,00 0,12
——
Subtotaal: 7,96
Totaalprijs 7,96
Totaalprijs per menu 2,65
Verkoopprijs per menu 11,00

Bereidingswijze:

Frituur de pangarol in 1 minuut. Regenereer de rol vervolgens 4 minuten

in de rational. Bak de currychips in vier minuten af. Maak tussentijds de borden op.

Leg de currychips op de borden en serveer de spies erbij. Dresseer de saus op

het bord. Leg er een partje citroen bij.