artikel

Cindy Ebben: Japans menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Sweet Meat 3 st. 0,45/st. 1,35 Komkommer 1 st. 0,45/st. 0,45 Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54 Dikky dressing 90 ml. 4,23/l. 0,38 Oosterse salade 375 gr. 1,95/kg 0,73 Sla garni 60 gr. 4,95/kg 0,30 Aardappelamandelbolletjes 750 gr. 1,49/kg 1,12 Geroosterde uitjes 30 gr. 4,38/kg 0,13 […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Sweet Meat 3 st. 0,45/st. 1,35
Komkommer 1 st. 0,45/st. 0,45
Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54
Dikky dressing 90 ml. 4,23/l. 0,38
Oosterse salade 375 gr. 1,95/kg 0,73
Sla garni 60 gr. 4,95/kg 0,30
Aardappelamandelbolletjes 750 gr. 1,49/kg 1,12
Geroosterde uitjes 30 gr. 4,38/kg 0,13
———-
Subtotaal: 4,70

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 7,70
Totaalprijs per broodje 2,57
Verkoopprijs per broodje 4,95

Bereidingswijze:

- Sweat Meats en aardappelamandelbolletjes frituren.

- Bord garneren, gefrituurde componenten erop dresseren en afgarneren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.