artikel

Coen Crusio: Merinque Deluxe

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,07 1 bol irish coffee-ijs   0,06 1 bol stroopwafelijs   0,10 1 toef slagroom   0,10 Carmatella ijs   0,10 Hazelnootschuim   0,20 Moccalikeur   0,25 Chocostick, koekje, schaafsel   0,25   —– Totaal: 1,13 Totaalprijs 1,13 Brutowinstmarge 77% Verkoopprijs 5,25 Bereidingswijze: Schep […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,07
1 bol irish coffee-ijs   0,06
1 bol stroopwafelijs   0,10
1 toef slagroom   0,10
Carmatella ijs   0,10
Hazelnootschuim   0,20
Moccalikeur   0,25
Chocostick, koekje, schaafsel   0,25
  —–
Totaal: 1,13
Totaalprijs 1,13
Brutowinstmarge 77%
Verkoopprijs 5,25

Bereidingswijze:

Schep de eerste drie bollen ijs in het glas. Leg op iedere bol een stukje

hazelnootschuim. Voeg de vierde bol ijs toe, met daaroverheen de

moccalikeur. Garneer met een toef slagroom, een chocostick, een koekje

en wat amandel/chocoladeschaafsel. Presenteer met een metalen bordje en

een lange lepel.