artikel

Coupe Caribean

Horeca

Leg op de bodem van de coupe wat vruchten. Hierop komt een bol bananenijs, een bol mangoijs en twee bollen cocosijs. Vervolgens garneren met vruchten en caramelsaus. En de coupe afgarneren met Cocos schaafsel, koekjes, chocolaatje en fruit. Kostprijs:€ 2.14 Vraagprijs:€ 5.25 De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de […]

Coupe Caribean

Leg op de bodem van de coupe wat vruchten. Hierop komt een bol bananenijs, een bol mangoijs en twee bollen cocosijs. Vervolgens garneren met vruchten en caramelsaus. En de coupe afgarneren met Cocos schaafsel, koekjes, chocolaatje en fruit.

Kostprijs:€ 2.14

Vraagprijs:€ 5.25

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.