artikel

Cupido

Horeca

Wals de coupes met gelei en spuit een rozet slagroom in het glas.Plaats een bol aardbeienijs, een bol champagne-ijs en een bol yoghurt-aardbeienijs. Hiertussen telkens een rozet slagroom. Garneren met rozen- en mintblaadjes, gesnipperde aardbeitjes. Garneren met een meringue en verse mint. Giet als laatste spumante in het glas. Kostprijs:€1,70 Verkoopprijs:€6,69 Terug naar overzicht Gouden […]

Cupido

Wals de coupes met gelei en spuit een rozet slagroom in het glas.Plaats een bol aardbeienijs, een bol champagne-ijs en een bol yoghurt-aardbeienijs. Hiertussen telkens een rozet slagroom. Garneren met rozen- en mintblaadjes, gesnipperde aardbeitjes. Garneren met een meringue en verse mint. Giet als laatste spumante in het glas.

Kostprijs:€1,70
Verkoopprijs:€6,69 Terug naar overzicht Gouden IJscoupes 2001…