artikel

Dagje Lausanne

Horeca

’s Werelds oudste en beroemdste hotelschool in beeld. Proef de unieke sfeer en dynamiek van een dagje Ecole Hôtelière Lausanne, waar pollepel en laptop hand in hand gaan. De Zwitserse school waar Nederlander Ruud Reuland de klok weer gelijk gezette. Klik hier voor de fotoreportage van onze fotograaf Koos Groenewold en lees de nieuwste editie van Misset Hotel voor het complete verhaal.
Naar de fotoreportage…

Dagje Lausanne

De campus in Le Chalet-à-Gobet.
Ecole Hotelière de Lausanne sinds 1893.
Restaurant Le Berceau des Sens.
Restaurant Le Berceau des Sens.
Frouke Gerbens, director student affairs.
Cocktailbereiding, onderdeel van het praktijkjaar.
Bachelors of science in wording.
Restaurant La Ferme.
Praktijkvaardigheden opdoen in het eerste jaar van de Bacheloropleiding.
Ruim 1500 studenten, 81 nationaliteiten.
Wine class, ‘s ochtends om negen uur.
Algemeen directeur Ruud Reuland.
Wijnbouw tegen de hellingen van het Meer van Genève.

Vraag hier een proefnummer aan…