artikel

Daniel van de Langeheem: Vork vis menu

Horeca

Daniel van de Langeheem: Vork vis menu

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Visburger 3 st. 0,54/st. 1,62
Citroen 1 st. 0,75/st. 0,75
Sla 1 st. 2,79/st. 2,79
Boerenfrites 450 gr. 0,97/kg. 0,44
Rauwkost 225 gr. 2,99/kg. 0,67
Taugéburgersauce 150 gr. 2,50/kg. 0,38
———-
Subtotaal: 6,64

Personeelskosten

1,75

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 7 minuten

Totaalprijs 8,39
Totaalprijs per broodje 2,80
Verkoopprijs per broodje 7,45

Bereidingswijze:

– Frituur de visburgers en de boerenfrites.

– Dresseer de rauwkost op de borden.

– Maak de sla aan met citroensap.

– Dresseer de sla op de borden.

– Leg de visburgers over het garnituur.

– Maak de creatie af met taugéburgersauce.

Benodigde apparatuur:

Frituur.