artikel

Danielle Veerman: Fris & Fruitig

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol Citroen sorbetijs   0,10 2 bollen Sinaasappel sorbetijs   0,22 1 bol Appel ijs   0,15 4 cl. Slagroom   0,10 10 cl. Passievruchtsaus   0,30 Stukjes appel/sinaasappel/kiwi en besjes   0,20 Garnering   0,03       Totaal: 1,21 Totaalprijs 1,21 Brutowinstmarge 74% Verkoopprijs 5,00 […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol Citroen sorbetijs   0,10
2 bollen Sinaasappel sorbetijs   0,22
1 bol Appel ijs   0,15
4 cl. Slagroom   0,10
10 cl. Passievruchtsaus   0,30
Stukjes appel/sinaasappel/kiwi en besjes   0,20
Garnering   0,03
     
Totaal: 1,21
Totaalprijs 1,21
Brutowinstmarge 74%
Verkoopprijs 5,00

Bereidingswijze:

Schep in een hoog glas het ijs en het fruit om en om erin.

Giet hier de passievruchtsaus overheen. Garneer af met een toefje slagroom,

een stukje fruit en de chocoladegarnering.