artikel

De Award voor goede gastvrijheid

Horeca

Er zijn goede cateringmedewerk(st)ers, uitmuntende en briljante. Als u iemand kent, al bent u het zelf, die u zonder meer tot de laatste categorie rekent, dan moet u zeker inschrijven. Wat we van de betreffende medewerk(st)er in ieder geval willen weten, is wat zijn of haar ideaalbeeld is met betrekking tot gastvrijheid, assortiment en ambience. […]

Er zijn goede cateringmedewerk(st)ers, uitmuntende en briljante. Als u iemand kent, al bent u het zelf, die u zonder meer tot de laatste categorie rekent, dan moet u zeker inschrijven. Wat we van de betreffende medewerk(st)er in ieder geval willen weten, is wat zijn of haar ideaalbeeld is met betrekking tot gastvrijheid, assortiment en ambience. Wat hij of zij anders zou doen als hij in de schoenen stond van de opdrachtgever, van de gast, of van zijn eigen baas. De inzendingen zullen met de grootste vertrouwelijkheid worden behandeld, dus u hoeft uw mening niet onder stoelen of banken te steken. Lef wordt beloond. Motiveer uw deelname in circa 500 woorden (één A4-tje).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels