artikel

De Revolutie, Zevenaar

Horeca

revolutieDe Markt wordt meer en meer het uitgaanscentrum van Zevenaar. De nieuwste horecazaak, en naar eigen zeggen de opvallendste, is lokaal De Revolutie van Robbert Eijgelaar en Nick Rijnshoeven (l). Een eet- en danscafé annex restaurant, gesitueerd in een al jaren leegstaande ruimte onder de plaatselijke bioscoop.

De Revolutie heeft een Latijns-Amerikaanse uitstraling. Een combinatie van Cubaanse eenvoud en overdadige, deels kitscherig aandoende luxe. Bezoekers kunnen relaxen in fauteuils, maar ook eten aan eenvoudige houten tafels. De zaal met mintgroene plafonds met gouden randjes en grote kroonluchters is af te huren voor vergaderingen, feesten en partijen. Door de week worden hier salsa-lessen en –workshops gegeven.

Naast de à-la-cartekaart hanteert De Revolutie een tapaskaart, een lunchkaart en een uitgebreide koffie- en cocktailkaart. De uitbaters deden volop horecaervaring op in Doetinchem, waar ze onder meer werkten in Trinity’s, Havanna, Riche en Goemels. Robbert en Nick verzorgen zelf de cocktailworkshops in hun nieuwe zaak. ‘Het koken laten we liever aan onze vier koks over.’

www.derevolutiezevenaar.nl. Capaciteit: 110 zitplaatsen; terras 130 m2. Prijsindicatie: hoofdgerechten €11,50 tot €18,50; cocktails vanaf €5,-. Dagelijks geopend 10.00 tot 1.00 uur; vr/za tot 2.00 uur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels