artikel

Dierendag

Horeca

Dit jaar is het al de 73ste keer dat Dierendag gevierd wordt. Niet iedere horecaondernemer is blij met huisdieren in zijn zaak, die hij hygiënisch wil houden. Overigens kunnen honden voor de nodige overlast zorgen wanneer ze niet goed zijn opgevoed.

Dierendag

Maar bent u zelf een dierenvriend en wilt u deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Plaats dan een hondenbar voor uw cafetaria of restaurant. Dit is een simpele standaard met aan beiden kanten een bak voor water en brokken. Zo verwent u niet alleen uw gasten, maar ook hun dieren. Met deze goedkope aandachttrekker, te koop bij elke dierenspeciaalzaak, lokt u extra mensen naar uw bedrijf. Vergeet hierbij niet om er reclame voor te maken door bijvoorbeeld een extra zinnetje in uw wekelijkse advertentie toe te voegen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels