artikel

Directeur cateraar Appèl eigenaar horecagelegenheid

Horeca

Geert van de Ven van Appèl is de wereld van de horeca binnengetreden. De directeur van de Brabantse contractcateraar opende begin juli restaurant puntNL in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch, een nieuw stadsdeel aan de westzijde van het centraal station. Van de Ven wil met zijn onderneming de nieuwe Nederlandse keuken onder de aandacht brengen.

Emoties van vroeger en invloeden van nu vormen de inspiratie voor het horecaconcept, dat is bedacht door meesterkok Albert Kooy. Kernwoorden zijn authentiek, biologisch, puur, lekker, inventief en betaalbaar. Het restaurant staat in directe verbinding met het naastgelegen Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch.

Hoewel de horecagelegenheid geen relatie heeft met de cateringorganisatie waarvan Van de Ven eigenaar is, gaat het wel dienst doen als een soort van kenniscentrum voor Appèl. ‘Authentieke en biologische producten worden in de cateringbranche steeds belangrijker. Expertise en ervaringen die we opdoen bij restaurant puntNL, worden geïntegreerd in de dienstverlening in bedrijfsrestaurants.’

Naar het sfeerverslag

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels