artikel

Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

Horeca

Onze oosterburen houden van zwaar brood. Neem als variant voor deze stevige sandwich ook een degelijk donker vloerbrood waar rogge in verwerkt is.

Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

Ingrediënten voor 1 sandwich
2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
25 g verse roomkaas met mierikswortel
15 g rucola
3 plakjes casselerrib
½ appel, in schijfjes

Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas. Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op één sneetje roggebrood. Leg hierop de schijfjes appel en de rucola. Leg het andere sneetje met de besmeerde kant naar beneden erop. Leg de sandwich op een bordje.

Bereidingstijd: 5 minuten

Morgen het recept voor een Frans stokbroodje met paté.

Wil je nu nog meer broodrecepturen bekijken?Ga dan naar www.brood.net
De site van het Voorlichtingsbureau Brood.