artikel

Een jaar in mijn keuken

Horeca

Een jaar in mijn keuken

Een jaar in mijn keuken

Een verzameling seizoensrecepten

255 pagina’s, gebonden, 17 x 24 cm, geheel in kleur

Prijs : € 29,90

Bestellen>>>

Liefde voor natuur

Koken volgens de seizoenen is een trend. Elk kwartaal aan de slag met producten die dan op hun mooist zijn. Dat is ook het thema van Een jaar in mijn keuken. Recepten van de seizoenen vol vernieuwende smaken. De Australische chef-kok Skye Gyngell geeft hierin recepten voor lente, zomer, herfst en winter. De liefde voor de natuur straalt van de pagina’s af. De foto’s zijn smaakvol. Ook aardig is het hoofdstuk over basisrepertoire. Daarin gaat de auteur in op ‘boven- ondertonen’ in de smaak. Ze zoekt harmonie in zoet, zuur en zout. Een kundig geschreven boek. Door haar werk bij Petersham Nurseries Cafe nabij Londen (eetgelegenheid in een voormalig tuincentrum) weet Gyngell waarover ze praat.

(Recensie MissetHoreca 48 d.d. 01-12-2006)