artikel

Ei bakken, winst pakken

Horeca

Eenvoudig te maken. Lekker als twaalfuurtje. Toch staat de uitsmijter lang niet op elke cafetariakaart. Zonde, want de uitsmijter is een lekkere winstpakker. De kostprijs ligt rond de €1,00. Wie daar €7,00 van kan maken, haalt het uurloon er wel uit. Hieronder een opsomming wat u zoals kunt doen met een eitje, én wat u er vervolgens op kunt verdienen.

Ei bakken, winst pakken

Een menukaart met acht variaties om u een idee te geven. Plus de gangbare prijzen in de markt.
Uitsmijter naturel, €3,75

Uitsmijter ham/kaas, €5,00

Uitsmijter Hollands, €5,50
Naturel met rosbief. Garnering: huzarensalade, augurkjes, tomaat, sla

Uitsmijter Limburgs, €,5,50
Naturel met asperges in ham gerold. Garnering: huzarensalade, augurkjes.

Uitsmijter Italiano, €5,50
Naturel met mozzarella, oregano. Garnering: tomaat, rucola, uiringetjes

Uitsmijter Parmezano, €6,00
Met veel kaas en veel oregano. Garnering: tomaat, sla

Uitsmijter British style, €7,00
Naturel met bacon en saucages. Garnering: tomaat, sla, uiringetjes.

Uitsmijter London subway, €7,00
Scrumbles eggs- vier eieren met bacon en saucages. Garnering: tomaat, sla, uiringetjes.