artikel

Fano Food Forum Catering Magazine

Horeca

Dinsdag 13 maart 2001, OHRA, Arnhem
Thema: ‘Personeel, het gezicht van de catering’
Presentatie Martine Zuil, hoofdredacteur Catering Magazine

Fano Food Forum Catering Magazine

11.00 – 11.30 uur:
Ontvangst

11.30 – 12.30 uur:
Vinden, binden en boeien
Theo van Brussel, directeur Foodstep B.V. in Wageningen. Foodstep B.V. is een advies en trainingsbureau dat zich richt op de totale kolom van de foodservicemarkt. Foodstep B.V. ondersteunt bedrijven bij o.a. het opleiden en trainen van het personeel. Deze trainingen richten zich op zowel vakkennis waarbij food en beverage centraal staan alsook teamgerichte trainingen met als basis de service-profit chain.

12.30 – 13.30 uur:
Lunch, aangeboden door Fano

13.30 – 14.15 uur:
Is er toekomst voor medewerkers in de catering?
Rob Versteeg is manager Bedrijvenmarkt bij SVH in Zoetermeer. SVH verzorgt voor uiteenlopende bedrijven binnen zowel de catering als horecapraktijkgerichte opleidingen en trainingen. SVH biedt binnen de catering ook opleidingen aan tot de branche-erkende OCC-diploma’s.

14.15 – 15.00 uur:
Management by commitment
De visie van een ondernemer uit de cateringbranche Bob Hutten, directeur Hutten Exclusieve Catering in Veghel en winnaar Catering Magazine Awards 2000.
(link naar cv met bedrijfsprofiel en www.huttencatering.nl)

15.00 – 15.30 uur:
Een rondleiding langs de catering van OHRA
René Derks, cateringmanager bij OHRA B.V. en categoriewinnaar bedrijfscatering, Catering Magazine Awards 2000

15.30 – 16.30 uur:
Borrel

Volgende keer:
14 mei 2001

Doelgroep:
De Forums zijn expliciet bestemd voor managers en franchisenemers in bedrijfs-, instellings- en partycatering, facility managers en docenten van horecaopleidingen.

Klik hier om het formulier in te vullen