artikel

Feiten en cijfers Horecava 2009

Horeca

<B>Organisatie: </B> Horecava 2009, de 53e editie van de vakbeurs voor de horeca, catering en grootkeuken, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI. <B>Locatie: </B> Hallen 1 t/m 3 en 9 t/m 11 en het Elicium <B>Beursdagen:</B> Maandag 12 tot en met donderdag 15 januari 2009. <B>Openingstijden:</B> Dagelijks van 11.00-18.00 uur <B>Expositieprogramma:</B> Producten en diensten die geschikt […]

<B>Organisatie: </B> Horecava 2009, de 53e editie van de vakbeurs voor de horeca, catering en grootkeuken, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI.
<B>Locatie: </B> Hallen 1 t/m 3 en 9 t/m 11 en het Elicium
<B>Beursdagen:</B> Maandag 12 tot en met donderdag 15 januari 2009.
<B>Openingstijden:</B> Dagelijks van 11.00-18.00 uur
<B>Expositieprogramma:</B> Producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in de volgende horeca- en grootverbruiksegmenten: hotel-, fastfood-, service-, horeca-, café-, seizoens-, facilitaire, recreatie- en entertainmentbedrijven, restaurants, profit catering alsmede facilitaire- en bedrijfscatering.
<B>Aantal exposanten:</B> Ruim 450.
<B>Werelden:</B> Innoveer voor trends en innovaties<BR>Markt voor koks en restauranthouders<BR>Buiten voor alle buitenhoreca<BR>Nachtleven voor cafés, bars, clubs en discotheken
<B>Paviljoens:</B> New Business Plein<BR>Proeven met Proost<BR>MVO Plein
<B>NK Horeca met o.a.:</B> Gouden Koksmuts<BR>Gouden Gastvrijheid Award<BR>Het Lekkerste Broodje<BR>Het Lekkerste Kindermenu<BR>SVH Nieuwsshow<BR>Leerbedrijf van het Jaar<BR>NK Theesommelier
<B>Bijeenkomsten:</B> Uitreiking Horecava Innovation Award<BR>Presentatie Foodservice Monitor Jaarrapport<BR>Hotello TOP Year Event<BR>MVO Horecava Congres<BR>
<B>Gelijktijdig evenement:</B> Wine Professional (12-14 januari van 11.00-18.00)
<B>Toegangsbeleid:</B> De beurs is alleen toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden. Wie via exposanten of de Horecava een toegangskaart ontvangt, krijgt na voorregistratie op www.horecava.nl per e-mail gratis een toegangsbadge toegezonden. Andere vakbezoekers kunnen voorafgaand aan de Horecava, t/m 4 januari, een toegangskaart kopen via www.horecava.nl tegen betaling van €35,- en vermelding van hun KVK-nummer. Daarna kost een kaart aan de kassa €45,- op vertoon van een KvK-inschrijving. Wine Professional heeft een eigen toegangsbeleid. Journalisten kunnen zich tijdens hun bezoek laten registreren in de perskamer op vertoon van een perslegitimatie.
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels