artikel

Feiten en cijfers Wine Professional 2009

Horeca

Organisatie: Wine Professional, de 7e editie van dit exclusieve wijn-evenement wordt georganiseerd door The Wine & Food Association i.s.m. Horecava Locatie: EuropaFoyers en Diamond Lounge van Amsterdam RAI Beursdagen: Maandag 12 tot en met woensdag 14 januari 2009 Openingstijden: Dagelijks van 11.00-18.00 uur Expositieprogramma: Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden en […]

Organisatie: Wine Professional, de 7e editie van dit exclusieve wijn-evenement wordt georganiseerd door The Wine & Food Association i.s.m. Horecava
Locatie: EuropaFoyers en Diamond Lounge van Amsterdam RAI
Beursdagen: Maandag 12 tot en met woensdag 14 januari 2009
Openingstijden: Dagelijks van 11.00-18.00 uur
Expositieprogramma: Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden en gastronomische producten van topkwaliteit, espresso en gedistilleerd, omlijst met breed programma aan presentaties, proeverijen, masterclasses en wijn-spijssessies m.m.v. diverse vineuze en culinaire coryfeeën
Aantal participanten: 100 exposanten – 150 inclusief participanten, nationaal en internationaal
Evenementen: Twee theaters met bijzondere wijn-spijspresentaties
Toegangsbeleid: De beurs is alleen toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden met een uitnodiging van Wine Professional, via de exposanten of via registratie op www.thewinesite.nl. Voor professionals die geen uitnodiging hebben ontvangen en zich niet vooraf hebben aangemeld bedraagt de toegangsprijs aan de kassa € 45,- op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel.
Meer info: Actuele updates op <a href=”http://www.thewinesite.nl”>www.thewinesite.nl</a>
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels