artikel

Foeat Stolk: Geitenbreier

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Gilzenkornbroodje 10 stuks 0,34 3,40
Aubergine 2 stuks 0,60 1,20
Vijgen 5 stuks 0,50 2,50
Rucola 80 gr. 10,60 0,85
Pesto 70 gr. 11,50 0,81
Geitenkaas 250 gr. 9,54 2,39
Ei 400 gr. 1,64 0,66
Ui 250 gr. 1,59 0,40
Dadel 150 gr. 4,41 0,66
Aalbessen 100 gr. 11,93 1,19
Pijnboompitten 50 gr. 21,62 1,08
Chilisaus 80 gr. 1,99 0,16
——-
Totale inkoopprijs 15,29
Totale inkoopprijs 15,29
Totaalprijs per broodje 1,52
Verkoopprijs per broodje 4,95

Bereidingswijze:

- Besmeer de broodjes met chilisaus.

- Leg de aubergines erop.

- Leg daarop de vijgen.

- Maak een fritatta van ui, ei en geitenkaas.

- Plaats de fritatta bovenop de vijgen.

- Leg daarop de dadels.

- Garneer het broodjes met aalbessen en pijnboompitten.