artikel

Foodtrends 2007

Horeca

Wat eten we en wat drinken we in 2007? De trendwatchers van reclamebureau HBMEO en PR-bureau So PR presenteerde vorige week de nieuwste foodtrends voor Spring & Summer 2007. Dat rapport willen wij u niet onthouden. Volgens de trendgoeroe’s zal in ieder geval cranberrysap een geheide hit worden in de zomer van 2007, al of niet in combinatie met champagne.

Foodtrends 2007

Hot in 2007

  • Authentiek Italiaans ijs
  • Freeze producten
  • Lollo rosso sla
  • Latte macchiato
  • Tasty tom tomaten
  • Fusion is passé
  • Traditionele internationale keukens, maar dan trendy
  • Palmharten
  • Truffelaardappels
  • Granny Smith appels
  • Rauwe bloemkool met cocktailsaus
  • Kleine komkommers
  • Nieuwe mosterd
  • Turkse boerensalades
  • Mierikswortel
  • Goede boerenkazen (biologisch zonder stremsel)
  • 24/7 bezorgdiensten
  • Flessen water op tafel
  • Cholesterol-free mayonaise
  • Wilde perzik
  • Buiten de deur ontbijten
  • Niet-roken restaurants
  • Bio=logisch
  • Cranberrysap
  • Amerikaanse take-away bakjes
  • Vegetarische tosties
  • Champagne met cranberrysap
  • Smoothies & verse fruitshakes.