artikel

Francisco van Duin

Horeca

Ingrediënten hoofdgerecht10 stooflapjes van 140 gram per stuk 1,5 kg aardappels 2 bakjes preischeuten 200 g taugé 2 flesjes Donker Bereiding hoofdgerechtDe runderlappen aanzetten en in het bier garen.Puree maken van de aardappels.Ongeveer tweederde van de preischeuten en alle taugé door de puree verwerken.Het stoofvocht binden en op smaak brengen.Serveren als op de foto, met […]

Ingrediënten hoofdgerecht
10 stooflapjes van 140 gram per stuk
1,5 kg aardappels
2 bakjes preischeuten
200 g taugé
2 flesjes Donker

Bereiding hoofdgerecht
De runderlappen aanzetten en in het bier garen.
Puree maken van de aardappels.
Ongeveer tweederde van de preischeuten en alle taugé door de puree verwerken.
Het stoofvocht binden en op smaak brengen.
Serveren als op de foto, met de rest van de preischeuten over de aardappelpuree gestrooid.

Ingrediënten dessert
10 aardbeien-charlottes, kant en klaar
10 chocolade sigaretten
200 g aardbeiencoulis
1 klein bosje mint

Bereiding dessert
Plaats de kant en klare aardbeiencharlottes uit het midden van het bord (1 per plate) en serveer en garneer verder als op de foto.