artikel

Fritessoorten en hun eigenschappen

Horeca

Voorgebakken koelvers beperkte houdbaarheid goede keus bij hoge omloopsnelheid in verband met kosten direct uit verpakking afbakken korte bereidingstijd hoeft niet meer te worden voorgebakken Voorgesneden koelvers beperkte houdbaarheid traditionele keuze dubbele bereidingstijd door apart voorbakken aparte voorbakpan meer grip op eindkwaliteit door zelf voorbakken Voorgebakken diepvries lange houdbaarheid goede keus bij lage omloopsnelheid in […]

Fritessoorten en hun eigenschappen

Voorgebakken koelvers

  • beperkte houdbaarheid
  • goede keus bij hoge omloopsnelheid in verband met kosten
  • direct uit verpakking afbakken
  • korte bereidingstijd
  • hoeft niet meer te worden voorgebakken

Voorgesneden koelvers

  • beperkte houdbaarheid
  • traditionele keuze
  • dubbele bereidingstijd door apart voorbakken
  • aparte voorbakpan
  • meer grip op eindkwaliteit door zelf voorbakken

Voorgebakken diepvries

  • lange houdbaarheid
  • goede keus bij lage omloopsnelheid in verband met houdbaarheid
  • korte bereidingstijd (zeker als product al is ontdooid)
  • constante kwaliteit
  • hoeft niet meer te worden voorgebakken

Zo bakt u frites af

Zo calculeert u inbakverlies

Calculatie levert exacte prijs op