artikel

Frits Nulle

Horeca

Frits Nulle geeft in het imposante kantoor van Robeco in hartje Rotterdam leiding aan zo’n 22 mensen. Hij doet dat als een echte peoples-manager, met veel gevoel en aandacht voor zijn medewerkers. Behalve de hoofdvestiging aan de Coolsingel heeft Robeco nog zo’n tien nevenvestigingen, waar de catering eveneens de eindverantwoordelijkheid is van Frits Nulle.In het […]

Frits Nulle

Frits Nulle geeft in het imposante kantoor van Robeco in hartje Rotterdam leiding aan zo’n 22 mensen. Hij doet dat als een echte peoples-manager, met veel gevoel en aandacht voor zijn medewerkers. Behalve de hoofdvestiging aan de Coolsingel heeft Robeco nog zo’n tien nevenvestigingen, waar de catering eveneens de eindverantwoordelijkheid is van Frits Nulle.In het hoofdkantoor beschikt Robeco over twee bedrijfsrestaurants. Eén voor de circa zeshonderd personeelsleden, beneden, en één helemaal bovenin het gebouw, voor de directie. De ‘board’ van Robeco krijgt iedere dag een driegangenlunch voorgeschoteld, met per persoon één glaasje wijn.

Daarnaast zijn er natuurlijk de dagelijkse vergaderingen, recepties en presentaties waar Frits Nulle als cateringmanager acte de présence geeft. Om het leven van de Robeco-mensen wat te veraangenamen, stelt Frits Nulle zijn culinaire kennis in de avonduren ter beschikking door middel van kooklessen aan het personeel. Stafmedewerkers van Robeco krijgen bovendien les in (zakelijke) etiquette, met name waar het gaat om buitenlandse gewoontes en gebruiken. Frits Nulle is een gedreven manager die zich continu blijft verdiepen in de ontwikkelingen in zijn vak en die zichtbaar trots is op zijn werkgever én op zijn medewerkers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels