artikel

Gebakken mulfilet met peterseliecouscous, mini pomedori-tomaten (voor 4 pers)

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:2 mul geschubt en gefileerd, zonder middengraatjes50 gram gehakte peterselie300 gram beetgare couscous12 gepliceerde mini pomedori-tomaten tempurabloemsap van 1 citroenzeezout Bereiding:- Druk de mulfilets in de bloem. Klop ze af en bak ze in olijfolie.- Verwarm de couscous met citroensap en peterselie. Kruid met zout en peper.- Verwarm de pomedori-tomaten met een […]

Gebakken mulfilet met peterseliecouscous, mini pomedori-tomaten (voor 4 pers)

Ingrediënten voor 4 personen:
2 mul geschubt en gefileerd, zonder middengraatjes
50 gram gehakte peterselie
300 gram beetgare couscous
12 gepliceerde mini pomedori-tomaten
tempurabloem
sap van 1 citroen
zeezout

Bereiding:
- Druk de mulfilets in de bloem. Klop ze af en bak ze in olijfolie.
- Verwarm de couscous met citroensap en peterselie. Kruid met zout en peper.
- Verwarm de pomedori-tomaten met een beetje olijfolie, zout en peper.
- Dresseer de mul op een mooi bord en strooi wat zeezout over de vis.