artikel

Gegratineerde king krab met gemarineerde, gegrilde tongfilet en gegrilde groente

Horeca

Specifieke smaken:De marinade van de tong, word ook een beetje gebruikt als vinaigrette en om de groenten mee te grillen:– olijfolie– druivenpit olie– citroensap– citroen zestes– een klein beetje citroen likeur– lavendel– sjalot– peterselie– ají molido: dit is een specifieke Argentijnse specerij en lijkt een beetje op grof gemalen, gedroogde hele Spaanse pepers, maar niet […]

Gegratineerde king krab met gemarineerde, gegrilde tongfilet en gegrilde groente

Specifieke smaken:
De marinade van de tong, word ook een beetje gebruikt als vinaigrette en om de groenten mee te grillen:
– olijfolie
– druivenpit olie
– citroensap
– citroen zestes
– een klein beetje citroen likeur
– lavendel
– sjalot
– peterselie
– ají molido: dit is een specifieke Argentijnse specerij en lijkt een beetje op grof gemalen, gedroogde hele Spaanse pepers, maar niet zo spicy als Spaanse peper, en heeft veel “smaak”

Het krab gerechtje is een mengsel van: king krab, bleekselderij, ui, citroenrasp, witte wijn en room. Gegratineerd met broodkruim en peterselie

Specifieke smaken:
De marinade van de tong, word ook een beetje gebruikt als vinaigrette en om de groenten mee te grillen:
– olijfolie
– druivenpit olie
– citroensap
– citroen zestes
– een klein beetje citroen likeur
– lavendel
– sjalot
– peterselie
– ají molido: dit is een specifieke Argentijnse specerij en lijkt een beetje op grof gemalen, gedroogde hele Spaanse pepers, maar niet zo spicy als Spaanse peper, en heeft veel “smaak”

Het krab gerechtje is een mengsel van: king krab, bleekselderij, ui, citroenrasp, witte wijn en room. Gegratineerd met broodkruim en peterselie