artikel

Gegrilde zeebaars op tagliatelle met schelpjes

Horeca

Bereiding – Snipper ui en knoflook. Rasp limoenschil. – Verwarm helft van de olie in een wokpan. Fruit hier de ui en de knoflook in. – Voeg de schelpjes toe. Blus het geheel af met room en sherry. Breng op smaak met peper en zout. – Kook de pasta beetgaar en voeg toe aan de […]

Gegrilde zeebaars op tagliatelle met schelpjes

Bereiding

– Snipper ui en knoflook. Rasp limoenschil.

– Verwarm helft van de olie in een wokpan. Fruit hier de ui en de knoflook in.

– Voeg de schelpjes toe. Blus het geheel af met room en sherry. Breng op smaak met peper en zout.

– Kook de pasta beetgaar en voeg toe aan de schelpjesroommassa. Verwarm ongeveer 5 minuten door in de oven op 150 graden.

– Grill de zeebaarsfilet met wat olijfolie op de grillplaat aan beide zijden.

– Doe de pastaschelpjesmassa in een verwarmd, diep bord. Leg de zeebaarsfilet hier op. Garneer met vers geknipte peterselie, limoenschil en viooltjes. Besprenkel eventueel met olijfolie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels