artikel

Gegrilde zeebaars op tagliatelle met schelpjes

Horeca

Bereiding – Snipper ui en knoflook. Rasp limoenschil. – Verwarm helft van de olie in een wokpan. Fruit hier de ui en de knoflook in. – Voeg de schelpjes toe. Blus het geheel af met room en sherry. Breng op smaak met peper en zout. – Kook de pasta beetgaar en voeg toe aan de […]

Gegrilde zeebaars op tagliatelle met schelpjes

Bereiding

- Snipper ui en knoflook. Rasp limoenschil.

- Verwarm helft van de olie in een wokpan. Fruit hier de ui en de knoflook in.

- Voeg de schelpjes toe. Blus het geheel af met room en sherry. Breng op smaak met peper en zout.

- Kook de pasta beetgaar en voeg toe aan de schelpjesroommassa. Verwarm ongeveer 5 minuten door in de oven op 150 graden.

- Grill de zeebaarsfilet met wat olijfolie op de grillplaat aan beide zijden.

- Doe de pastaschelpjesmassa in een verwarmd, diep bord. Leg de zeebaarsfilet hier op. Garneer met vers geknipte peterselie, limoenschil en viooltjes. Besprenkel eventueel met olijfolie.