artikel

Geroosterde Argentijnse runderlende en kalfshaas met “criolla” salsa

Horeca

Specifieke smaken:De criolla salsa is gemaakt van rode, groene en gele paprika, ui, tomaat, rode wijn azijn, oregano, maïsolie, ají molido en de pimentón. Deze moet ook een dag staan om alle smaken goed door te laten trekken De runderlende en kalfshaas zijn eerst gegrild en daarna verder gegaard in de oven. De runderlende en […]

Geroosterde Argentijnse runderlende en kalfshaas met “criolla” salsa

Specifieke smaken:
De criolla salsa is gemaakt van rode, groene en gele paprika, ui, tomaat, rode wijn azijn, oregano, maïsolie, ají molido en de pimentón. Deze moet ook een dag staan om alle smaken goed door te laten trekken

De runderlende en kalfshaas zijn eerst gegrild en daarna verder gegaard in de oven.

De runderlende en kalfshaas worden eerst ook nog even gemarineerd in het “sap” van de criolla salsa alvorens deze word gegrild.

De kleine aardappeltjes, zoete aardappel, en jonge uitje worden ook een dag van tevoren gemarineerd met knoflook, peper en tijm. En deze worden in de oven gaar gemaakt.

Er komt ook nog een beetje rode wijnsaus op basis van kalfsjus bij.

Specifieke smaken:
De criolla salsa is gemaakt van rode, groene en gele paprika, ui, tomaat, rode wijn azijn, oregano, maïsolie, ají molido en de pimentón. Deze moet ook een dag staan om alle smaken goed door te laten trekken

De runderlende en kalfshaas zijn eerst gegrild en daarna verder gegaard in de oven.

De runderlende en kalfshaas worden eerst ook nog even gemarineerd in het “sap” van de criolla salsa alvorens deze word gegrild.

De kleine aardappeltjes, zoete aardappel, en jonge uitje worden ook een dag van tevoren gemarineerd met knoflook, peper en tijm. En deze worden in de oven gaar gemaakt.

Er komt ook nog een beetje rode wijnsaus op basis van kalfsjus bij.