artikel

Giana Vaes: Yoggi Sensation

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,09 Yoghurt bosvruchtenijs 0,07 Kwarkijs 0,07 50 cl. slagroom 0,10 50 cl. magere yoghurt 0,15 decoratie 0,20 20 gr. frambozen, 1/4 meloen, sinaasappel 1,20 ——- Subtotaal: 1,88 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 2,56 Brutowinstmarge 50% Verkoopprijs 4,00 Bereidingswijze: Begin met een beetje […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,09
Yoghurt bosvruchtenijs 0,07
Kwarkijs 0,07
50 cl. slagroom 0,10
50 cl. magere yoghurt 0,15
decoratie 0,20
20 gr. frambozen, 1/4 meloen, sinaasappel 1,20
——-
Subtotaal: 1,88

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 2,56
Brutowinstmarge 50%
Verkoopprijs 4,00

Bereidingswijze:

Begin met een beetje slagroom onderin de coupe. Doe

daarop 3 bolletjes ijs. Vervolgens de meloen, yoghurt,

sinaasappelsap en stukjes framboos over de coupe verdelen.

Decoreer tenslotte de coupe met een oublie-rolletje.