artikel

Grand Catering, Nieuwegein

Horeca

In de offerte van Grand Catering werd Misset Horeca zowel in woord als beeld gebruikt. En dit is toch echt Misset Catering. Een schoonheidsfoutje dat we de directie wel willen vergeven. Beide bladen behoren tot dezelfde ‘familie’. En ach, horeca en (party)catering schurken sowieso dicht tegen elkaar aan.

Grand Catering, Nieuwegein

Sinds:
Internet: www.grandcatering.nl
Directie: Wim Wiersma en Pieter Aalbers
Omzet: 21,6 miljoen euro
Bijzonderheden: Een label van Jaarbeurs Catering Services. Verfriste onlangs haar huisstijl en schakelde onder meer over van Grand Catering ‘Verbindt’ naar ‘Daagt uit’.

In de offerte van Grand Catering werd Misset Horeca zowel in woord als beeld gebruikt. En dit is toch echt Misset Catering. Een schoonheidsfoutje dat we de directie wel willen vergeven. Beide bladen behoren tot dezelfde ‘familie’. En ach, horeca en (party)catering schurken sowieso dicht tegen elkaar aan.

» Bekijk hier een fotoreportage

‘Oudgediende’ directeur Wim Wiersma weet er alles van, hij is ook verantwoordelijk voor de exploitatie van het prima restaurant Divinatio in Utrecht. Net als Grand onderdeel van de Jaarbeurs Groep.

Pieter Aalbers is de coming man binnen het bedrijf. Een nog jonge hond die zijn inspiratie uit de hele wereld haalt en dat ook doorvoert in de bedrijfsvoering. Bewijs daarvan is de pas vernieuwde website (en bijbehorende digitale nieuwsbrief). En over familie gesproken, er is concurrentie van zeer nabij Verhaaf. Ook een label van Jaarbeurs. Maar eh, zullen we Misset Horeca tijdens de Misset Catering Awards maar weglaten?

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels