artikel

Gratis tellers op een rij

Horeca

Leuk die bezoekers op uw site. Vooral omdat u veel tijd en geld hebt gestoken in de bouw van een website. Maar hoeveel bezoekers zijn het er eigenlijk en waar komen ze vandaan? Antwoord op deze vragen is eenvoudig te verkrijgen. Deze gegevens zijn namelijk simpel te achterhalen door een teller op uw website te […]

Leuk die bezoekers op uw site. Vooral omdat u veel tijd en geld hebt gestoken in de bouw van een website. Maar hoeveel bezoekers zijn het er eigenlijk en waar komen ze vandaan? Antwoord op deze vragen is eenvoudig te verkrijgen. Deze gegevens zijn namelijk simpel te achterhalen door een teller op uw website te plaats. Met zo’n teller verwerft u een schat aan informatie op uw bord en krijgt u nog sneller en duidelijker uw doelgroep in beeld.

Aanbieders van gratis tellers

BelStat

EXTReMe

Japi

LetsStat Basic

MarcStat

Mystat

Nedstat Basic

Ohreally Plus.htm

OneStat Basic

OneStat Lite

RealTracker Free

Stats4all.com

StatsBox

Stealth Lite

TopStat XL

Track & Tracy

Webcat.nl Stats

WebStats

Wicked Territory

WorldSubmitPro

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels