artikel

Green

Horeca

Ingrediënten: 2/10 groene muntsiroop 4/10 ananassap 4/10 grapefruitsap Bereiding: Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door elkaar en schenk vervolgens uit in grote tumblerglazen. Leng de glazen vervolgens aan met tonic. Versier de glazen met stukjes ananas en een muntblaadje.

Ingrediënten:

 • 2/10 groene muntsiroop
 • 4/10 ananassap
 • 4/10 grapefruitsap
 • Bereiding:

  Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door elkaar en schenk vervolgens uit in grote tumblerglazen. Leng de glazen vervolgens aan met tonic. Versier de glazen met stukjes ananas en een muntblaadje.

  Reageer op dit artikel

  Gerelateerde tags

  Lees voordat u gaat reageren de spelregels