artikel

Haarscherpe analyses bedrijfsrestaurants

Horeca

In Misset Catering verschenen het afgelopen jaar drie analyses van bedrijfsrestaurants. Haarscherp geformuleerd door Jaap de Graaf en voorzien van advies en grafieken door Horeca en Catering Adviescentrum HTC in Hoorn.

Misset Catering 1: Bedrijfsrestaurant van Ministerie van Verkeer en Waterstaat (Sodexho). ‘Ministerie kiest de meest realistische cateraar’.

Pag. 016, 17, 18, 19.

Misset Catering 2: bedrijfsrestaurant van Wehkamp (Albron). ‘Cateraars knokken om Wehkamp’.

Pag. 24, 25, 26, 27.

In Misset Catering nr. 3 geen bedrijfsanalyse.

Misset Catering 4: restaurant van bedrijfsverzamelgebouw Wärtsila (Prorest). ‘Zieltogend restaurant nu swingende tent.

Pag. 16 t/m 19

Met dank aan Horeca & Catering Adviescentrum HTC in Hoorn.